El Museu Casteller de Catalunya ha acollit aquest dijous l’acte de reconeixement a les empreses col·laboradores amb l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera.

PUBLICITAT

Vallsgenera, com a òrgan de promoció econòmica de l’Ajuntament de Valls, ha fet un homenatge públic als actius empresarials per la seva tasca ja que sense la seva col·laboració no seria possible desenvolupar els projectes i els objectius marcats com a entitat. La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Maria Rovira, ha volgut destacar el perfil divers de la vuitantena d’empreses que s’hi han aplegat.

L’acte ha comptat amb la ponència “Conduir les empreses i organitzacions pronunciada per Josep Maria Canyelles. Com a cloenda, els assistents han pogut gaudir d’un aperitiu a la plaça Pere Català Roca.

PUBLICITAT