Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 15 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Agència Catalana de l’Aigua ha formalitzat el contracte per a la redacció del projecte constructiu d’una Estació de Regeneració d’Aigua a la depuradora de Valls per un import de 94.600 euros.

L’empresa adjudicatària disposarà d’un termini de deu mesos per redactar el projecte.  Una instal·lació que permetrà disposar d’un tractament més avançat a l’aigua depurada. A més, es pretén garantir les demandes de reg de la Comunitat General de Regants de Valls, que actualment reguen amb l’aigua dels torrents de la Xamora i el Catllar, mitjançant rescloses dels diferents regs històrics i una xarxa de sèquies a cel obert.

La depuradora de la capital de l’Alt Camp té una capacitat per tractar 7.200 m3 per dia, equivalent a una població de 33.700 habitants.

El Museu Casteller de Catalunya va acollir aquest dijous l’acte de reconeixement a les empreses col·laboradores amb l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera.

Vallsgenera, com a òrgan de promoció econòmica de l’Ajuntament de Valls, ha fet un homenatge públic als actius empresarials per la seva tasca ja que sense la seva col·laboració no seria possible desenvolupar els projectes i els objectius marcats com a entitat. Hi van prendre part unes 80 empreses de perfil divers.

L’acte va comptar amb la ponència “Conduir les empreses i organitzacions pronunciada per Josep Maria Canyelles. Com a cloenda, els assistents van poder gaudir d’un aperitiu a la plaça Pere Català Roca.

En la plana esportiva, el pavelló Joana Ballart acull aquest dissabte l’activitat solidària “Encistella per La Marató de TV3” dedicada enguany a la Salut Sexual i Reproductiva. L’activitat està organitzada pel Club Bàsquet Valls. L’entrada, que és un donatiu a La Marató, és de 5 euros.

Sense deixar el bàsquet, dir-vos que el primer equip masculí del CB Valls té l’últim partit de l’any al grup C-A de la Lliga EBA. Serà aquest diumenge, a les 17.15 hores, a la pista del Salt, antepenúltim classificat amb 3 victòries i 8 derrotes.

Marxem a la Lliga Elit de futbol, la UE Valls s’acomiadarà del 2023 al camp del Sants, equip que ocupa zona de descens, amb l’objectiu de antenir-se en places d’ascens directe a 3a RFEF. El matx es disputa diumenge, a les 12.30 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un bon cap de setmana. Fins dilluns!

PUBLICITAT