Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 19 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dimarts s’inicien les inscripcions de les activitats del Centre Cívic de Valls de cara el segon trimestre.

La nova programació inclou una quarantena d’iniciatives pensades, com és habitual, per ser gaudides per diferents públics, des del més familiar a la gent més gran. L’objectiu és donar visibilitat i posar en valor el territori, amb especial èmfasi a la gent de la ciutat i la comarca de l’Alt Camp.

La proposta per aquest trimestre contempla espectacles per als més petits (com el Carnaval Infantil) i cursos, xerrades i, tallers adreçats als vallencs i vallenques de totes les edats.

Les activitats del Centre Cívic d’aquest segon trimestre de curs s’iniciaran a partir del dilluns dia 15 de gener. 

En l’àmbit de Joventut, destaquem que la darrera setmana del 2023 tindrà lloc el programa Nadal Jove a l’Espai Jove, ubicat a la plaça de les Escudelles número 5.

Si teniu entre 14 i 29 anys podreu gaudir d’activitats gratuïtes el proper 27, 28 i 29 de desembre.

S’oferiran tallers de cuina, costura, ceràmica, jocs de taula i manga. Les inscripcions segueixen obertes al telèfon 630476151.

En aquestes festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, aprofitem per conscienciar a tothom que cal reciclar. La campanya Més Orgànica posa a disposició a la ciutadania el cubell per a la matèria orgànica i separar bé totes les restes. Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.valls.cat/organica

Pel que fa a la formació deixem constància que Vallsgenera organitza un curs d’operacions auxiliars d’elaboració en indústria alimentària. Tindrà lloc del 21 de febrer al 10 de maig de 2024 en la modalitat presencial. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local.

I en esports, els resultats de la jornada 13 del grup 17 de Tercera Catalana de futbol han portat una derrota i un empat dels equips de casa nostra.

El darrer cap de setmana de competició de l’any  ha deixat una derrota per 3 a 1 de la Unió Esportiva Valls B al camp del Sant Pere i Sant Pau i un empat a casa de l’Atlètic de Valls davant el Roda de Berà.

Un cop finalitzada la jornada, l’Atlètic ocupa la cinquena posició amb 25 punts, mentre que el filial de la UE Valls és onzè amb 14 punts.

El cap de setmana del 13 i 14 de gener ambdós equips reprendran la lliga. L’Atlètic visitarà el camp del Torredembarra, segon classificat i la UE Valls B rebrà el Sant Jaume dels Domenys, desè classificat.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins dilluns!

PUBLICITAT