Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 20 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Ajuntament de Valls està efectuant aquesta setmana treballs arqueològics com a part dels estudis previs necessaris per a la redacció del projecte de la muralla de Sant Francesc.

En concret, els tècnics estan realitzant cales arqueològiques a l’àmbit de la muralla a l’alçada de la Font de Sant Sebastià.

La intervenció s’executarà en dues fases. El consistori ha sol·licitat finançament, amb una estimació de pressupost d’uns 2,8 milions d’euros, als fons Next Generation de la Generalitat en la que seria la segona gran actuació de les muralles medievals després de la realitzada aquest 2023 al primer tram de la muralla de Sant Antoni.

El desenvolupament del projecte permetrà crear un nou passeig públic obert a la ciutadania i posarà en valor els vestigis de l’antiga muralla.

En l’àmbit de política municipal, la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls corresponent al mes de desembre tindrà lloc aquest  dijous 21 de desembre, a partir de les 17 hores, amb dos punts en l’ordre del dia.

En primer lloc, hi ha prevista l’aprovació definitiva de les ordenances fiscals de l’any 2024. Quant a les mocions, el grup municipal de VOX n’ha registrat una per eliminar la Cita Prèvia per a l’atenció ciutadana.

Com és habitual, el ple del consistori es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

Més qüestions. El Comerç de Valls potencia la campanya de Nadal, Cap d’Any i Reis amb diferents propostes de dinamització a tota la ciutat

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls ha engegat aquest mes de desembre una nova proposta destinada a embellir i vestir la ciutat de Nadal amb el propòsit de millorar l’experiència de compra.

D’altra banda, la Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament, posen en marxa una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024.

Finalment, la Unió de Botiguers realitza enguany, el sorteig d’una macrocistella amb productes dels comerços vallencs, amb l’objectiu també de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

Un apunt cultural. Per divendres 22 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Sant Roc, us recordem que tindrà lloc la inauguració de la 81a Exposició de Nadal, la tradicional mostra del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, que es podrà visitar fins al 7 de gener.

I en esports, el Club Bàsquet Valls DIC de la Copa Catalunya femenina ha tancat l’any amb una derrota a casa per 48 a 60 davant el Sant Gervasi.

Després d’aquesta desfeta, les noies entrenades per Albert del Rey es troben situades en penúltima posició de la taula classificatòria amb 2 victòries i 9 derrotes. 

El proper compromís de les blancs-i-vermelles està previst per diumenge 14 de gener, a les 19 hores, a la pista de l’Espanyol, setè classificat amb 6 victòries i 5 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà!

PUBLICITAT