El personatge del Fumera, l’ésser misteriós amb set ulls al cap, quatre a davant i tres a darrera, i quatre orelles, dues a cada banda, que tot ho veu, tot ho escolta i tot ho xerra, farà aquest divendres 22 de desembre una nova aparició coincidint amb les festes nadalenques.

PUBLICITAT

La passejada començarà, a partir de dos quarts de set de la tarda, des de la plaça l’Estació. A partir d’aquest punt, desenvoluparà un itinerari pel passeig de l’Estació, carrer Anselm Clavé, Font de la Manxa, carrer Jaume Huguet, muralla del Castell, carrer de Sant Antoni, carrer Major, plaça del Blat, carrer de la Cort. El Pati, carrer Jaume Mercadé, carrer Germans de Sant Gabriel, carrer Avenir, carrer Vallvera i per acabar al passeig de l’Estació.

El Fumera tornarà a sortir pels carrers i places de Valls, per si els nens i les nenes de la ciutat s’han portat bé, els dies 30 de desembre i 3 de gener.

PUBLICITAT