L’atleta del Club Atletisme de Valls, Aleix Vives, ha aconseguit batre el rècord d’Espanya sub-20 de 3.000 metres en pista coberta.

PUBLICITAT

Vives va marcar un temps de 8 minuts, 4 segons i 34 centèsimes el passat cap de setmana a Sabadell, registre que supera l’anterior rècord d’Espanya que tenia Pol Orriach de 8 minuts, 4 segons i 61 centèsimes.

Aquesta gesta de l’atleta de Cabra del Camp s’ha produït poques setmanes després que quedés en vintena posició als campionats d’Europa de camp a través a Brussel·les on, a més, va tornar amb la medalla de bronze per equips.

En aquest 2023, Aleix Vives ha estat a un bon nivell. Al palmarès hi figuren tres medalles de plata nacionals de camp a través i 3.000 metres  a pista coberta i a l’aire lliure. També s’ha plantat a la final del campionat d’Espanya sub-20 de Jerusalem i ha pres part al campionat del món a través a Bathurst.

PUBLICITAT