Aquest dissabte 30 de desembre, a partir de les 18 hores, l’Església de Sant Joan de Valls, és l’escenari del Concert participatiu amb l’orquestra Camerata XXI. L’esdeveniment s’engloba en el marc del cicle Nits de Clàssics dels Amics de la Música.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, s’interpretarà el ‘Glòria’ d’Antonio Vivaldi, un dels grans oratoris del repertori barroc. Continuant amb l’objectiu que ja es va iniciar la temporada passada de promoure el moviment coral al Camp de Tarragona, ara es fa un pas més.

L’Orquestra Camerata XXI, el Centre de Lectura de Reus, el Cor Ciutat de Tarragona i els Amics de la Música de Valls s’han unit per crear el projecte ‘Cantem! 2023 Camp de Tarragona’.

Amb l’objectiu d’impulsar un conjunt de produccions d’orquestra i cor participatiu, la proposta s’ha obert als cors de la regió.

El projecte dirigit per Xavier Pastrana, compta amb la soprano Mireia Tarragó, la mezzosoprano Tànit Bono, el Cor Ciutat de Tarragona com a cor pilot i l’Orquestra Camerata XXI.

Una creació també s’ha pogut seguir el 23 de desembre al Teatre Bartrina de Reus i el 29 de desembre al Teatre Tarragona de Tarragona.

PUBLICITAT