Per cinquena edició consecutiva, la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola de Valls es torna a transformar en la Fàbrica de les Il·lusions, un espectacle familiar amb llums, música i molta màgia.

PUBLICITAT

Es tracta d’un espai on els secretaris i les secretàries de Ses Majestats els Reis d’Orient preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen els desitjos a l’Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals.

La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Natàlia Moncunill, ha destacat el component familiar i participatiu de l’activitat.  

L’espectacle, dirigit un any més per Raül Molina, compta amb la novetat d’un racó de l’imaginari nadalenc dedicat al carbó.

La Fàbrica de les Il·lusions, que pràcticament ha exhaurit totes les entrades, seguirà els dies 3 i 4 de gener de 10:30 a 13:30 i de 16 a 19 hores. Al llarg dels tres dies s’espera que la visitin 1.200 persones.

PUBLICITAT