La cavalcada de Ses Majestats els Reixos d’Orient tornarà a omplir de màgia els carrers i places de Valls.

PUBLICITAT

La comitiva reial sortirà aquest divendres 5 de gener, a partir de les sis de la tarda des de la plaça de l’Estació. Seguirà pel passeig de l’Estació, carrer Avenir, Vallvera, Anselm Clavé, Font de la Manxa, carretera de Montblanc, carrer Abat Llort, Cor de Maria, Muralla de Sant Antoni, Portal Nou, Tomàs Caylà, carrer de l’Església, Arcs del celler del Paborde, plaça del Blat, carrer de la Cort i el Pati.

Durant el recorregut, pels volts de 2/4 de 8 del vespre, hi ha prevista la recepció dels Reixos a l’església Arxiprestal de Sant Joan per adorar el Nen Jesús.

Al punt final de la cavalcada, al Pati, es farà el lliurament de la clau de la ciutat per part de l’alcaldessa, Dolors Farré, i paraules de salutació dels Reixos als infants vallencs i vallenques.

Els actes de Reixos han començat al matí a l’Ajuntament de Valls on la mateixa alcaldessa ha fet entrega a Melcior, Gaspar i Baltasar del pa i la sal en senyal d’hospitalitat. Seguidament, els jardins exteriors del Kursaal han estat l’escenari del Campament Reial fins a les 14 hores.

PUBLICITAT