Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 11 de gener.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que els Teatres de Valls presenten la temporada d’hivern amb teatre, dansa i música per a tots els gustos.

Un cop més, els escenaris del Teatre Principal i el Centre Cultural Municipal tornaran a acollir els muntatges. Les entrades es posaran a la venda a partir de dimecres 17 de gener.

La temporada començarà dissabte 20 de gener amb Ascendent, un espectacle de dansa amb segell local dirigit per Anna Corredor. El Territori Creatiu Vallenc també tindrà presència destacada amb la preestrena del documental “Dolors” de Marta Arjona i Maite Blasco centrat en la figura de Dolors Vives. “Memòries Oblidades”, “Dones de paraula” i “Tornaria a viure com un llangardaix” són altres propostes.

Els espectadors podran gaudir dels muntatges inclosos en l’abonament posat a la venda aquest Nadal. En concret, es representaran Coralina el 17 de febrer, The party el 16 de març i Elling el 27 d’abril.

D’altra banda, la temporada de Teatres de Valls es completa amb els espectacles familiars, el concert d’Ara Malikian de l’11 de maig, l’escape room La Pera del Grup del Teatre Principal o el recital organitzat pels Amics de la Música per commemorar els 200 anys de la Novena Simfonia de Beethoven.

Els Tres Tombs de Sant Antoni de Valls, una de les tradicions més multitudinàries i espectaculars que se celebren a Catalunya, tenen lloc aquest cap de setmana.

Enguany es commemora el 45è aniversari de la represa d’aquesta celebració declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional i el centenari del penó de la Societat.

A la cercavila, prevista per dissabte al vespre, s’estrenaran quatre nous carros, com el de Cal Xolo carregat d’ampolles d’Anís Magriña, el de caixes de gallines, el d’anar al mercat o el de carabasses. L’endemà, dia dels Tres Tombs, s’espera una participació similar de cavallaries i carruatges com en la passada edició

La festa recupera enguany la Rifa del Porquet, en una iniciativa conjunta de la Unió Anelles de la Flama i la Societat de Sant Antoni, readaptant la tradició a l’actualitat.

Deixem constància d’una acció de la regidoria d’Acció Cívica i Joventut. Si tens entre 12 i 30 anys pots demanar el Carnet Jove Digital de Valls.

Una eina en què pots aconseguir avantatges en serveis municipals, estalvi amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls i gaudir de totes les facilitats del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

I en esports, un apunt futbolístic. El president d’honor de la UE Valls, Josep Maria Martínez, va morir aquest dimecres a l’edat de 90 anys. Martínez, implicat en diferents juntes directives des de 1999, va ocupar la presidència del club entre 2015 i 2018. El funeral es farà aquest dijous, a les 16 hores, a l’Església de Sant Joan.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà!

PUBLICITAT