La Nit de Castells, prevista per dissabte 27 de gener, tindrà el seu fil conductor en la figura del fotògraf Pere Català Roca, del qual l’any passat se’n va commemorar el centenari del seu naixement.

PUBLICITAT

Amb motiu del centenari de Català Roca, la Nit de Castells 2024 incorporarà una nova distinció: el Premi Pere Català Roca, que distingeix un/a fotògraf/a que hagi destacat per les seves aportacions a la fotografia de temàtica castellera. El nou guardó està atorgat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Valls i no es revelarà fins la celebració de la mateixa gala.

Aquest nou guardó se suma el catàleg de premis de la Nit, que enguany celebra la seva dissetena edició. En total, la gala lliurarà onze premis, decidits per set jurats diferents.

La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells, en organització conjunta amb l’Ajuntament de Valls, TAC 12 i La Xarxa. La gala es retransmetrà per les televisions de La Xarxa, amb producció conjunta d’aquesta cadena amb TAC 12.

PUBLICITAT