Aquest cap de setmana Valls celebra la festa de Sant Antoni que tindrà el seu punt àlgid amb els Tres Tombs, el diumenge 14 de gener. Coincidint amb la celebració, un any més la Societat de Sant Antoni, els forners de la ciutat i amb la col·laboració de la regidoria de Turisme han preparat els tradicionals tortells de Sant Antoni, les coques clàssiques de la festa que des de l’any 2019 s’han recuperat.

PUBLICITAT

El tortell, que elaboren els forns de Pa i Degustació Manel, Cal Cesc i Pa i Pastisseria Ca l’Estevet, es podrà adquirir els dos dies als mateixos establiments o bé diumenge, a partir de les 11 hores, en una parada instal·lada a la Font de la Manxa.

Els Tres Tombs de Valls commemoren enguany el 45è aniversari de la represa i el centenari del penó. A més, el dimarts de Carnaval es farà la Rifa del Porquet, en una iniciativa conjunta de la Unió Anelles de la Flama i la Societat de Sant Antoni, readaptant la tradició a l’actualitat.

PUBLICITAT