Valls ha celebrat aquest cap de setmana els tradicionals Tres Tombs amb una gran afluència de gent a la ciutat.

PUBLICITAT

Enguany s’ha commemorat el 45è aniversari de la represa d’aquesta celebració declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional i el centenari del penó.

A la cercavila, celebrada dissabte al vespre, es van estrenar quatre nous carros, com el de Cal Xolo carregat d’ampolles d’Anís Magriña, el de caixes de gallines, el d’anar al mercat o el de carabasses. De cara a diumenge, dia dels Tres Tombs, la benedicció a l’església de Sant Antoni i el pas de les cavalleries i carruatges pel carrer Major van ser els moments més especials. La relacions públiques de la Societat de Sant Antoni, Tània Guasch, destaca que una edició més han volgut dotar de qualitat la festa.

Els Tres Tombs vallencs enguany han recuperat la Rifa del Porquet, en una iniciativa conjunta de la Unió Anelles de la Flama i la Societat de Sant Antoni, readaptant la tradició a l’actualitat. El sorteig, que ja ha exhaurit les 1.000 butlletes que s’han posat a la venda dissabte i diumenge, tindrà lloc dimarts 13 de febrer al local de la UAF.

PUBLICITAT