Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 16 de gener.

PUBLICITAT

Èxit rotund de la tornada de la rifa del porquet de Sant Antoni. La iniciativa, impulsada per la Unió Anelles de la Flama i la Societat de Sant Antoni de Valls, ha rebut un suport massiu per part dels vallencs i les vallenques en el primer any de retorn a la festa d’aquesta tradició després de gairebé quaranta anys desapareguda.

El carro del porquet va sortir al carrer per primer cop el dissabte al punt del migdia pels carrers del centre històric, acompanyat de la Cobla Momentània. En menys d’una hora, es van vendre més de la meitat butlletes. La demanda va superar totes les expectatives i abans de finalitzar el primer tomb ja s’havien liquidat la resta de butlletes disponibles.

Davant l’èxit assolit en aquesta primera edició, l’any que ve es multiplicarà el nombre de butlletes emeses per satisfer la demanda de totes les persones interessades.

El sorteig de la rifa del porquet es farà, com era tradicional, el dimarts de Carnaval, 13 de febrer. L’acte es farà al local social de la Unió Anelles de la Flama i serà obert al públic, que podrà recollir els premis personalment.

En l’àmbit gastronòmic, us anunciem que ja es poden comprar els tiquets del lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà diumenge 28 de gener del 2024. Es poden adquirir de manera anticipada al preu especial de 12 euros a la web festacalcotadavalls.cat o a través de la plataforma entradium.

El mateix diumenge de la festa podran adquirir-se a partir de les 10 del matí als punts de venda habituals, que són: Ajuntament de Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Plaça del Pati i Cooperativa Agrícola de Valls. El preu del lot degustació el dia de la Festa serà de 14 euros.

El lot degustació inclou 12 calçots cuits, terrina de salsa de Salses Fruits, ampolla de cava de de Castell d’Or, ració de pa Cristallino d’Europastry, pitet de roba, taronja, ampolla d’aigua, postres gentilesa de Cal Cesc, i una entrada 2×1 pel Museu Casteller de Catalunya.

Les degustacions s’hauran de recollir el dia de la Festa a l’espai de degustació situat davant el celler de la Cooperativa Agrícola de Valls on hi haurà servei de bar, música, actuacions musicals, i  taules i graelles preparades per a les persones que vulguin coure xai, llonganissa o botifarra.

Deixem constància d’una acció de la regidoria d’Acció Cívica i Joventut. Si tens entre 12 i 30 anys pots demanar el Carnet Jove Digital de Valls.

Una eina en què pots aconseguir avantatges en serveis municipals, estalvi amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls i gaudir de totes les facilitats del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

I en esports, al grup 17 de 3a Catalana de futbol el 2024 ha començat amb derrota pels dos equips de la ciutat. Dissabte a la tarda, l’Atlètic de Valls va perdre 3 a 1 al camp del Torredembarra, mentre que la Unió Esportiva Valls B va caure golejada per 0 a 3 al Vilar davant el Sant Jaume dels Domenys.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT