Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 19 de gener.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos els descomptes de fins al 40% als aparcaments del Pati i Sant Francesc per a la dinamització comercial.

L’Ajuntament de Valls ha acordat amb l’empresa concessionària dels aparcaments de Sant Francesc i del Pati l’aplicació de descomptes en alguns dels paquets de passes que s’ofereixen. Aquesta és una de les primeres mesures que s’aplicaran aquest any, després de les converses iniciades entre la regidoria de Comerç i la companyia per tal d’aplicar ofertes avantatjoses per als usuaris i amb la finalitat d’incentivar la dinamització del comerç de la ciutat i facilitar l’aparcament als clients que es desplacen al centre comercial de la ciutat.

Aquests passes es poden adquirir com a màxim fins el 31 de gener a través de l’APP del Telpark i tenen una caducitat d’un any des de la data de la compra.

D’altra banda, es mantenen les tarifes planes a l’aparcament del Pati tots els dimecres, amb l’objectiu en aquest cas de facilitar l’aparcament just el dia que se celebra el mercat.

Pel que fa el Museu Casteller de Catalunya regalarà entrades 2×1, en una oferta especial per la Gran Festa de la Calçotada.

Els 2×1 es poden aconseguir amb el lot degustació de la calçotada que ja es pot comprar anticipadament online a la pàgina web de l’organització de la festa.

Les entrades de l’oferta per visitar el Museu Casteller es podran utilitzar fins l’1 de setembre d’enguany

El Museu es prepara per la que serà la seva primera Gran Festa de la Calçotada des de la seva obertura i ampliarà horaris durant tot el cap de setmana

I en esports, el CB Valls Òptiques Teixidó intentarà tornar demà dissabte amb una victòria, que seria la sisena consecutiva, de la pista de la Secció Esportiva Santa Eulàlia.

L’experiència, però, obliga a ser molt prudents. Recordem que la derrota en aquesta mateixa pista va tancar l’any passat les portes del play off d’ascens als blanc-i-vermells.

Els vallencs buscaran mantenir la tercera plaça posant, si és possible, més distància respecte del quart classificat: l’Espanyol, que en aquest moment és a dues victòries per sota.

De cara a diumenge, serà el torn del futbol. A l’última jornada de la primera volta de la Lliga Elit, la Unió Esportiva Valls rep, a partir de les 16.30 hores i en directe per Ràdio Ciutat de Valls, la Guineueta, equip que ocupa places de descens.

Els blancs-i-vermells arriben a aquest enfrontament en tercera posició amb 24 punts, a dos del Sabadell B i a quatre de l’Europa B, líder de la categoria.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT