Darrera jornada de la primera volta de la Lliga Elit. La Unió Esportiva Valls rep diumenge, a partir de les 16.30 hores i en directe per Ràdio Ciutat de Valls, la Guineueta, equip que ocupa places de descens.

PUBLICITAT

Ambdós equips que no s’han enfrontat mai en la història trepitjaran l’estadi del Vilar amb dos objectius. Els locals pretenen mantenir-se en les posicions capdavanteres de la taula classificatòria, mentre que els visitants lluiten per fugir de la zona baixa.

Després de l’empat a 0 de la setmana passada a Viladecans, el tècnic, Manel Cazorla, avisa que els barcelonins no posaran les coses gens fàcils.

Els blancs-i-vermells arriba al final de la primera volta en tercera posició amb 24 punts, a dos del Sabadell B i a quatre de l’Europa B, líder de la categoria.

PUBLICITAT