Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 22 de gener

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest proper dimarts , a les 18 hores, tindrà lloc la preestrena del concert de l’11ª Xilofonada Poètica al Teatre Principal de Valls. Es tracta d’una nova edició del projecte que organitza l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard en el que s’utilitza la poesia per a treballar la música.

En aquesta ocasió s’han escollit poemes de Marc Granell, un autor de gran reconeixement literari, concretament, poemes del recull La vida que creix, un recopilatori pensat per a infants i que inclou poemes de diferents llibres de l’autor. Com ja és habitual, a partir dels poemes, que s’han versionat per a veu i acompanyament d’Orff, l’alumnat presentarà un recital amb tot aquest treball musical.

En el tradicional concert de preestrena que té lloc al mes de gener al Principal hi participa l’alumnat de l’escola de música. Com que el projecte es treballa també amb les escoles públiques de primària de Valls i comarca, el dimecres 14 de febrer tindrà lloc el concert amb tots els infants que hi participen, al voltant de 300, al Centre Cultural. L’entrada al concert de preestrena serà lliure mentre que al concert del 14 de febrer, l’entrada serà amb invitació.

Us  recordem que ja podeu comprar els tiquets del lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà aquest diumenge 28 de gener. Es poden adquirir de manera anticipada al preu especial de 12 euros a la web festacalcotadavalls.cat o a través de la plataforma entradium.

El mateix diumenge de la festa podran adquirir-se a partir de les 10 del matí als punts de venda habituals, que són: Ajuntament de Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Plaça del Pati i Cooperativa Agrícola de Valls. El preu del lot degustació el dia de la Festa serà de 14 euros.

Temps per als esports. A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls ha tancat la primera volta amb una derrota per la mínima al Vilar davant de la Guineueta. El conjunt de la capital de l’Alt Camp va desplegar un mal joc al camp i s’allunya de les posicions d’ascens directe que ara té a 5 punts.

La propera jornada els vallencs rebran l’Europa B, el líder de la categoria. El matx es jugarà dissabte a les 16 hores.

I en bàsquet,  el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó no va poder tornar de la pista de la Secció Esportiva Santa Eulàlia amb què hauria estat la sisena victòria consecutiva. Els vallencs van perdre per 89 a 82 en un partit en què només van ser superiors en el primer quart, que va acabar 12 a 26.

Els homes de Víctor Neila jugaran dissabte vinent a les 18 hores al Joana Ballart contra el Club Baloncesto Zaragoza, que ocupa la zona mitjana de la taula, amb l’obligació de guanyar  per poder-se mantenir en el pom de dalt de la taula.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT