Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 23 de gener.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Pius Hospital ha completat la renovació i modernització de la totalitat de les 16 habitacions de la quarta planta del centre sanitari, en una reforma iniciada l’any 2022 i que, després d’una inversió de més de 150.000 euros, ha permès que la majoria de les estances siguin ara individuals.

La reforma ha estat integral i, a més de modernitzar els equipaments per facilitar la tasca del personal sanitari, l’objectiu principal ha estat també millorar les habitacions per fer-les més acollidores i confortables per a les persones ingressades i les seves famílies.

S’acosta la disbauxa.  El Sèquit republicà han desterrat a Ses Majestats Carnestoltes i han agafat les rendes del Carnaval infantil i presidiran els carrers de Valls per iniciar la Rua Infantil de Carnaval que organitza el Centre Cívic de Valls. La Rua tindrà lloc el divendres 9 de febrer, a partir de les 6 de la tarda a la plaça del Torrent del Titit, que amb l’arribada del sèquit donarà el tret de sortida d’una Rua plena de gresca i disbauxa pels carrers de la ciutat.

Des de la plaça del torrent del Titit s’iniciarà un recorregut pels carrers Xiquets de Valls, passeig de l’Estació, carrer Anselm Clavé, Font de la Manxa, carrer Jaume Huguet, plaça del Pati, carrer de la Cort per finalitzar a la plaça del Blat, amb previsió d’arribada a les 18:45 h. Des d’aquest punt el sèquit es presentaran a la ciutat i, la música i la ballaruga ompliran la plaça.

A la plaça del Blat, el sèquit farà la proclamació de la República del Carnaval per donar el tret de sortida de les activitats carnavalesques i acabarà amb el nomenament de les disfresses guanyadores del concurs.

Els nens i les nenes de 0 fins a 14 anys que vulguin participar al concurs de disfresses poden fer la inscripció online a fins al 8 de febrer a les 14 hores del migdia. Les inscripcions i les bases del concurs es poden consultar i descarregar al web www.valls.cat. Només hi podran participar les disfresses de creació pròpia.

I en esports, A Copa Catalunya de bàsquet, el CB Valls DIC, s’ha imposat al CB Ripollet per 79-48 en un partit que ha fregat la perfecció per a les blanc-i-vermelles.

Ja ho dèiem la setmana passada: les de Valls tenen possibilitats més que reals de salvar la categoria. I davant del CB Ripollet hem vist un equip intens, solidari i tàcticament molt superior sobre la pista. Segur en defensa i amb tot un ventall de recursos en atac. Menció especial mereix Núria Calafell amb els seus espectaculars vuit triples. 

Les vallenques tornaran a jugar el pròxim partit a casa, dissabte vinent a les 16 hores, contra el sempre difícil Bàsquet Olesa.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT