Francesc Ribera, més conegut com a “Titot”, serà el pròxim convidat del cicle mensual “Objectiu independència” organitzat per l’Assemblea Valls. L’acte tindrà lloc dissabte dia 27 de gener, a les 12 hores, a la plaça dels Alls, just davant del local de l’ANC Valls-Alt Camp.

PUBLICITAT

A banda de presentar la seva darrera novel·la, “Titot” també serà a Valls per parlar sobre l’actualitat política. I és que la seva militància al moviment independentista és una altra faceta prou coneguda del convidat del mes de gener: des dels inicis al Moviment de Defensa de la Terra fins a l’actualitat, alineat amb la CUP.

El cicle “Objectiu independència” es reprèn després de la pausa nadalenca i, a banda de Francesc Ribera, durant aquest primer trimestre de l’any portarà a Valls la investigadora Júlia Ojeda (al febrer) i l’historiador Josep Pinyol (al març).

PUBLICITAT