La Comunalitat de Valls i la cooperativa de cures a domicili Les Abelles estableixen una nova aliança en el marc de l’Economia Social i Solidària.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta és oferir, enriquir l’atenció i la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i, alhora, dignificar la qualitat de vida de les treballadores del sector.

Aquesta, arriba després de dos anys de recerca i seguiment per part de la Comunalitat de Valls i l’Institut de Desenvolupament Local de Vallsgenera, en les quals s’han fet diversos cursos de neteja d’edificis i locals, amb píndoles informatives en economia social i solidària i bones pràctiques en aquest àmbit professional, s’han dut a terme sessions formatives i informatives i s’han entrevistat a més de cinquanta professionals del sector per tal d’iniciar aquest procés.

Finalment, i per tal de poder donar-se a conèixer entre la població local i les empreses del municipi, s’han organitzat dues xerrades informatives. La primera, el dijous 8 de febrer a les 11h més enfocada a empreses i una altra el dilluns 12 de febrer a les 19h. Les dues es faran a la sala d’actes de Vallsgenera.

PUBLICITAT