Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 2 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls celebra aquest divendres la festivitat de la Mare de Déu de la Candela.

Durant la jornada d’avui s’espera que centenars de feligresos i de ciutadans visitin la capella i el cambril, situats a l’interior de l’Església Arxiprestal de Sant Joan.

A les 10 del matí, se celebrarà la representació completa del Ball de la Moixiganga, a l’altar major del temple. Es tracta d’una de les poques escenificacions de teatre popular i religiós que actualment es manté en l’escenari sagrat de les esglésies.

A continuació, tindrà lloc la benedicció de les candeles i la processó pels carrers del centre històric amb la participació de la Corporació Municipal i una gran multitud de fidels que entomaran el cant del Virolai i els Goigs. Un cop la comitiva hagi tornat a Sant Joan, es farà l’ofici solemne en honor a la Mare de Déu de la Candela.

La Cambra de Comerç de Valls ha donat a conèixer aquest dimecres les dades de l’Informe de Conjuntura Econòmica del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre del quart trimestre del 2023.

El president de la Cambra de VallsJosep Maria Rovira, ha obert la sessió. Ha presentat l’Informe la Dra. Mercedes Teruel, directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial i el Dr. Agustí Segarra, catedràtic emèrit d’economia de la URV.

L’informe apunta un balanç del 2023 força positiu, malgrat els conflictes bèl·lics, les tensions en els mercats de l’energia i l’escalada dels preus.

Pel que fa a les previsions dels organismes internacionals – FMI, Banc Mundial i OCDE- pronostiquen per al 2024 un escenari incert i ple de riscos que dificultarà el comerç internacional, el funcionament de les cadenes de valor global i l’activitat econòmica.

En acabar la presentació han intervingut Míriam Guasch, Operations Director Manufacturing Spain de l’empresa Essity, i Jordi Andreu, el gerent del grup Andreu Manteniment Industrial.

I en esports, la Unió Esportiva s’enfronta aquest dissabte, a partir de les 16 hores al Granollers, cuer de la classificació.

Els de l’Alt Camp tenen l’objectiu de trencar amb la mala de ratxa de quatre partits sense guanyar i mantenir-se en places de play off.

Els matx entre granollerins i vallencs es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I en bàsquet, el CB Valls Òptiques Teixidó visita l’Espanyol serà dissabte dia 3, a 2/4 de vuit del vespre. Per la seva banda, el partit SAFA Claror-CB Valls DIC femení es disputarà el mateix dissabte a les 6 de la tarda.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin una molt bona diada de la Candela.

PUBLICITAT