Valls celebrarà el dissabte 17 de febrer el seu primer «Carnaval Bestial» amb un concurs de disfresses que tindrà a les mascotes com a grans protagonistes. Començarà, a les 12 hores, a la plaça del Pati

PUBLICITAT

 L’activitat estava prevista que tingués lloc aquest dissabte 10 de febrer, però s’ha decidit traslladar-ho de dia per la previsió meteorològica. El concurs, amb el patrocini de ProzoValls Center, és una iniciativa conjunta coorganitzada per les regidories de Comerç, Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls i Kendra Estilisme a benefici de les entitats Vallsgat i Revolución Pata. També hi col·laboraran d’altres entitats de la ciutat.

Aquesta primera edició s’ha organitzat en tres categories: la millor disfressa de mascota i propietari a conjunt, la millor disfressa de mascota i, finalment, la millor disfressa de mascota participant des de casa. Totes elles comptaran amb un premi final.

PUBLICITAT