Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 16 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que L’Ajuntament de Valls aplicarà, un any més, incentius ambientals a la taxa de recollida de residus, en una mesura que incorpora descomptes d’entre el 20 i el 50% a la població que realitzi adequadament la separació de les escombraries a casa.

Així, aquest 2024 es dona continuïtat a aquest sistema d’incentius, que ha permès situar-se en un 47% de recollida selectiva i amb 1.280 famílies participants al programa.

Les sol·licituds per als descomptes de 2024 es poden presentar fins al 29 de febrer a través de la Seu Electrònica, l’app Tràmit o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El nou període per sol·licitar els incentius ambientals que s’obre durant aquest mes de febrer arriba després del balanç dels anys anteriors. Així, l’any passat Valls va recollir de forma selectiva el 47% dels residus. La dada més destacable és que s’ha aconseguit reduir en un 4’5 % la fracció resta (que es porta a incinerar i que, per tant, no es recicla). Això representa haver deixat d’incinerar més de 300 tones de residus.

Parlem de cultura. L’obra de teatre «Coralina la serventa amorosa» s’estrena aquest dissabte 17 de febrer al Centre Cultural de Valls. L’espectacle dirigit per l’Oriol Broggi aposta per la diversió i el que és l’adaptació d’un clàssic perquè aconsegueixi el seu objectiu: que tots passin una molt bona estona. L’espectacle és un clàssic de Carlo Goldoni i està interpretada per un repartiment de renom on destaquen noms com la Mireia Aixalà, Joan Arqués Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Irineu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas. La durada d’aquesta és de 2 h i 15 minuts.

Temps per als esports. Aquest cap de setmana els primers equips, masculí i femení, del CB Valls afrontaran dos partits molt rellevants per als seus interessos. Mentre a la lliga EBA el CB Valls Òptiques Teixidó visitarà la pista del CB Igualada, amb l’objectiu de mantenir la tercera plaça i no despenjar-se en la lluita per l’ascens a LEB Plata, el femení de Copa Catalunya, el CB Valls DIC, jugarà al Joana Ballart davant d’un dels millors equips de la competició: el CB Balaguer. Les noies de l’Albert del Rey necessiten continuar sumant punts per intentar mantenir les opcions de salvar la categoria.

El partit CB Igualada-CB Valls Òptiques Teixidó es disputarà aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al pavelló de les Comes de la capital de l’Anoia. Per la seva banda, el femení de Copa Catalunya, el CB Valls DIC, jugarà a casa el mateix dia a les sis de la tarda, tot esperant el suport de l’afició per poder tirar endavant un partit tan important per als interessos vallencs.

I a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls torna a la competició aquest dissabte, a les 16 hores, al Vilar, per disputar el seu partit davant el Lloret, rival directe per jugar la promoció d’ascens a 3ª RFEF. Els blancs-i-vermells volen trencar amb la mala ratxa de cinc partits sense guanyar. El matx es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT