Torna la Lliga Elit per la Unió Esportiva Valls després d’una setmana de descans en motiu del Carnaval. Els blancs-i-vermells reben aquest dissabte el Lloret, rival directe que lluita per jugar el play off d’ascens a 3a RFEF.

PUBLICITAT

El matx davant els lloretencs es presenta com una final per una UE Valls que porta cinc partits sense conèixer la victòria. Tot i arrossegar algunes baixes significatives, el tècnic, Manel Cazorla es mostra satisfet d’haver recuperat la part ofensiva després de tornar a tenir a disposició Ricky Nogueria, jugador que en la passada jornada al camp de Granollers va anotar un hat-trick.

Els de l’Alt Camp són sisens a la classificació amb 25 punts, un menys que el Lloret. Els resultats de les últimes jornades han ajustat d’allò més la zona de play off. En canvi, les dues posicions d’ascens directe, ocupades pel Sabadell B i l’Europa B,  es troben més a lluny a 12 i 8 respectivament.

El partit entre la UE Valls i el Lloret es jugarà dissabte, a les 16 hores a l’estadi del Vilar, i es podrà seguir a través de les televisions de la Xarxa i la plataforma La Xarxa Més. També es podrá escoltar per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT