Aquest cap de setmana els primers equips, masculí i femení, del CB Valls afrontaran dos partits molt rellevants per als seus interessos. Mentre a la lliga EBA el CB Valls Òptiques Teixidó visitarà la pista del CB Igualada, amb l’objectiu de mantenir la tercera plaça i no despenjar-se en la lluita per l’ascens a LEB Plata, el femení de Copa Catalunya, el CB Valls DIC, jugarà al Joana Ballart davant d’un dels millors equips de la competició: el CB Balaguer. Les noies de l’Albert del Rey necessiten continuar sumant punts per intentar mantenir les opcions de salvar la categoria.

PUBLICITAT

L’entrenador del CB Valls Òptiques Teixidó, Víctor Neila, al final del partit contra el Joventut de Badalona feia aquesta valoració del seu pròxim rival, el CB Igualada.

El partit CB Igualada-CB Valls Òptiques Teixidó es disputarà aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al pavelló de les Comes de la capital de l’Anoia. Per la seva banda, el femení de Copa Catalunya, el CB Valls DIC, jugarà a casa el mateix dia a les sis de la tarda, tot esperant el suport de l’afició per poder tirar endavant un partit tan important per als interessos vallencs.

PUBLICITAT