La Colla Joves Xiquets de Valls té des de divendres nou cap de colla. Es tracta de Francesc Ramon, qui ja va ocupar aquest càrrec entre les temporades 2017 i 2019; i que substitueix Edu Toda que només haurà estat un any al capdavant de la tècnica.

PUBLICITAT

L’assemblea general ordinària, celebrada el passat divendres, va aprovar per unanimitat la candidatura de Ramon, el qual estarà acompanyat de Jaume Galofré i Júlia Montserrat com a adjunts al cap de colla. D’altra banda, Salvador Ramon s’ocuparà de la canalla i l’Escola de Castells.

El nou màxim responsable de la tècnica afirma que la Joves té l’objectiu de mantenir el nivell de l’any passat i fer un paper destacat al Concurs de Castells:

A la junta administrativa, Ian Gallart repetix per segon any consecutiu com a president amb la voluntat de readaptar el local social per fer-lo més visitable.

Els del carrer d’en Gassó començaran els assajos el proper divendres 8 de març i efectuaran la primera sortida el 6 d’abril a Tarragona en el marc de la diada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

PUBLICITAT