La Unió Esportiva Valls segueix sense conèixer la victòria a la Lliga Elit en aquest 2024. Els blancs-i-vermells van empatar a 2 a casa en un partit boig i en què ambdós equips van acabar amb 10 homes al terreny de joc.

El matx va començar bé pels locals amb un golàs des de fora de l’àrea de Dídac Becerra a la primera part. A la segona meitat, després que els dos equips quedessin amb un home menys, el Lloret va capgirar el marcador amb sis minuts de diferència. Al minut 73, Solde va anotar el 2 a 2 definitiu.

Després d’aquest resultat, els vallencs segueixen una setmana més en posicions de play off d’ascens a 3a RFEF. El seu tècnic, Manel Cazorla, considera insuficient l’empat contra el Lloret.

El proper enfrontament de la UE Valls serà diumenge, a les 12 hores, al camp del Rubí, equip que ocupa places de descens.