La Festa, que és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa, es podrà veure aquest dissabte 24 de febrer, a les 20 hores, al Teatre Principal de Valls.

PUBLICITAT

L’obra teatral està escrita per la dramaturga Daniela Feixas i dirigida per Ricard Soler. Aquest últim és un creador a qui agrada treballar amb les diferents disciplines que formen les arts escèniques i ha experimentat molt amb la relació entre l’espectador i el dispositiu escènic.

La trama està destinada a un públic adolescent i cap endavant, ja que La Festa narra sis històries extretes de diferents entrevistes amb adolescents, totes aquestes formen el punt de partida de l’escriptura de Daniela Feixas, una peça coral que tracta temes com la violència masclista en les relacions adolescents, l’abús sexual en l’adolescència, l’addicció a la pornografia i també el feminisme, la masculinitat tòxica i l’homofòbia.

La interpretació de l’espectacle teatral compta amb un repartiment molt jove: Laura Gaja, Abril Julien, Júlia Mascort, Ravina Raventós, Biel Rossell, Adrià Salazar i Eloi Jaume.

La durada de l’obra és de 60 minuts i els preus són 15 euros o bé 12 si es disposa  del Carnet d’Amics dels Teatres.

PUBLICITAT