El Patronat Municipal d’Esports amb el suport de la Regidoria d’Igualtat i Feminismes de l’Ajuntament de Valls ha obert les inscripcions per la vuitena edició de l’Aeròbic Day, una Master Class de 4 sessions de diferents modalitats d’aeròbic que tindrà lloc el dissabte 16 de març al pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini. 

PUBLICITAT

La sessió és una de les activitats incloses al programa de commemoració pel Dia Internacional de les Dones que se celebraran a Valls durant tot el mes de març.

Després de la bona acceptació de la passada edició, l’Aeròbic Day es torna a realitzar al matí. Començarà a les 10 h i s’allargarà durant més de 3 hores amb sessions de diferents modalitats d’aeròbic i d’estils musicals. La diada esportiva va adreçada a les persones abonades i usuàries del Patronat d’Esports i a tothom que li agradi aquesta modalitat coreografiada de Valls i altres ciutats del Camp de Tarragona a partir de 14 anys.

Les classes aniran a càrrec de les tècniques responsables d’aquesta modalitat al Patronat d’Esports i comptarà també amb la participació, com a tècnics convidats, de Genís Llopis, responsable de les activitats al club Reus Deportiu i el vallenc Jeremy Maldonado actualment tècnic al Fitness Club Anura a Torredembarra i al poliesportiu de La Canonja

Com a novetat aquesta activitat oferirà a les famílies el servei de cangur gratuït per a infants i joves de 0 a 16 anys.

PUBLICITAT