La sala de plens de l’Ajuntament de Valls va acollir aquest dimarts l’acte de cloenda del curs de primera acollida a persones nouvingudes.

PUBLICITAT

19 persones de 9 nacionalitats diferents han completat aquest curs presencial de 150 hores i han obtingut el certificat oficial de primera acollida del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

El curs, en el qual s’ha realitzat formació en llengua, mercat laboral i coneixement de l’entorn, l’ha realitzat el Servei de Primera Acollida dels Serveis Socials municipals amb la gestió de la Fundació Gentis.

En el marc de l’acte de cloenda, els i les estudiants van visitar l’Ajuntament en un acte que es va celebrar a la sala de plens i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Dolors Farré, i la regidora d’Acció Social i Comunitària, Dèbora Fernández.

PUBLICITAT