Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 1 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la CUP de Valls ha engegat una campanya informativa per apostar per l’escola pública.

Mitjançant una roda de premsa, celebrada dimecres a la tarda, el grup municipal va criticar que des de l’Ajuntament es tractin totes les escoles per igual obviant la realitat.

Els cupaires demanen més planificació i que des del Consell Escolar Municipal i els òrgans necessaris garanteixin el futur de l’escola pública.

D’altra banda, la mateixa formació ha criticat la manca de voluntat política i han posat com a exemple diverses propostes que es duen a terme al país, com per exemple, la Festa de la Pública de Molins de Rei.

La Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls convoca una nova edició del Concurs de relats breus Sant Jordi en el qual poden participar joves d’entre 12 i 35 anys en diverses categories. Aquesta es la dissetena edició del certamen i el termini per presentar els relats finalitza el divendres 8 de març.

La dotació total dels premis és de 1.220€ repartits en diverses categories.

El concurs compta amb la col·laboració de les llibreries vallenques Adserà, Tram i Roca que donen nom als premis i aporten un xec regal de 30€ per a les 4 persones guanyadores del grup A, estudiants d’ESO. 

D’altra banda, us anunciem que el Museu Casteller de Catalunya ha notificat que els pròxims dies 5, 6 i 7 de març no estarà operatiu al públic per tasques de manteniment. L’equipament tornarà a obrir les seves portes el proper divendres 8 de març.

Temps per als esports. Aquest cap de setmana els equips masculí i femení del CB Valls cercaran la victòria amb la mirada posada en objectius ben diferents. A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó pràcticament, encara que no matemàticament, ja ha dit adeu a poder jugar el play-off d’ascens a LEB Plata; i per això intentarà guanyar el seu partit per garantir-se, com més aviat millor, una més que meritòria tercera plaça.

Per la seva banda, a Copa Catalunya, el femení CB Valls DIC lluitarà per fer realitat el somni de la salvació de la categoria, que està molt difícil però, també matemàticament, no impossible.

El CB Valls Òptiques Teixidó es desplaçarà aquest dissabte a Saragossa, per visitar la pista del Cuarte de Huerva on jugarà a 1/4 de set del vespre. El CB Valls DIC, per la seva banda, es desplaçarà a Barcelona per enfrontar-se al Vedruna Gràcia, quan resten nou jornades de lliga.

I a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls vol acabar aquest cap de setmana amb la mala ratxa de set partits sense vèncer.

Els homes de Manel Cazorla reben diumenge, a partir de les 16.30 hores , a l’estadi del Vilar, el Santboià, equip de la part baixa de la classificació.

Els vallencs, que venen de perdre la setmana passada al camp del Rubí,  es troben a dos punts de la zona de promoció d’ascens a 3ª RFEF i a sis dels llocs de descens.

El matx entre la UE Valls i el Santboià es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un bon cap de setmana. Fins dilluns!!!

PUBLICITAT