La Colla Vella dels Xiquets de Valls va convocar aquest dissabte una assemblea plàcida en què va donar el tret de sortida a la segona temporada amb Manel Urbano i Xavi Pons com a cap de colla i president respectivament.

PUBLICITAT

Els de la camisa rosada, que reprendran els assajos aquest divendres 8 de març, van organitzar aquest diumenge un acte d’inici de temporada amb un concurs gastronòmic al local social amenitzat per DJ Seryii.

Els del Portal Nou tenen fixada la primera sortida de la temporada el proper diumenge 17 de març, al migdia, a la festa major d’hivern de Sant Josep de l’EMD de Picamoixons.

Per aquest 2024, la formació vallenca té l’objectiu de guanyar el Concurs de Castells de Tarragona, el qual tindrà lloc el proper 6 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça.

L’any passat, la Vella va tenir a l’abast el 4de9 amb folre i el pilar, el pilar de 8 amb folre i manilles, el 4de9 sense folre i el 2de8 sense folre carregat. En canvi, l’assignatura pendent van ser els castells de 10, el 2de9 amb folre i manilles i el 5de9 amb folre.

PUBLICITAT