Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 5 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que des d’aquesta setmana es poden recollir a la farmàcia els productes reutilitzables per a la menstruació que distribueix la Generalitat de Catalunya. Es pot escollir entre una copa, unes calces menstruals o un parell de compreses reutilitzables.

L’únic requisit és presentar el codi QR personal que es troba dins l’aplicació La Meva Salut. Les més de 3.280 farmàcies també s’encarregaran d’oferir assessorament a les persones interessades en els productes.

Des de la conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya ressalten que són el primer país del món que distribueix de manera universal i gratuïta productes menstruals acompanyats d’informació de qualitat i assessorament.

S’espera que 2,5 milions de persones entre 10 i 60 anys es beneficiïn d’aquesta mesura.

Seguim en l’àmbit del feminisme amb les activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones. Per aquest dimarts, a les 11 hores, al Centre Cívic, hi ha prevista la projecció del C

curtmetratge “El orden de las coses”. D’altra banda, a les 17 hores, a l’Espai Jove, hi haurà un taller de defensa personal a càrrec de Sònia Vaquer.

Passem a Educació. Aquest dimecres 6 i dijous 7 de març la sala Kursaal acull la 24a edició de l’Espai de l’Estudiant. El saló comptarà amb la participació de 63 expositors de diversos àmbits.

D’altra banda, la regidoria de Cultura  ha obert el termini per incloure actes al programa de Sant Joan i Santa Úrsula. Les previsions d’actes es poden trametre fins el 31 de març per correu electrònic a: cultura@valls.cat, emplenant la fitxa d’activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls.

I en esports, A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC va perdre a la pista del Vedruna Gràcia per 58-42. Aquesta derrota fa que les vallenques se situïn en penúltima posició i gairebé esgota qualsevol opció de salvar la categoria.

Les barcelonines s’han mostrat superiors durant tot el partit sense donar cap opció a les jugadores de l’Albert del Rey, que han anat sempre a remolc en el marcador. Pel que fa als parcials: 10-8, 19-15, 14-6 i 15-13.

Dissabte vinent, el CB Valls DIC rebrà al Joana Ballart, a les sis de la tarda, al CB Lloret, segon classificat, un dels millors equips de Copa Catalunya i un dels grans aspirants a jugar les fases d’ascens a la Supercopa femenina.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT