Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 6 de març

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Sala Kursaal és l’escenari aquest dimecres i dijous del 24è Espai de l’Estudiant, el saló de l’Ensenyament de la demarcació de Tarragona.

La present edició, organitzada un cop més pel Consorci Prouniversitari Alt Camp i la Conca de Barberà, té 63 expositors. A més, també hi ha l’augment de previsions de visites amb un total de 68 centres..

L’Espai de l’Estudiant ofereix tota l’oferta formativa de Catalunya  així com cicles formatius i estudis de postgrau en diversos àmbits, i també altres recursos per estudiants com informació sobre beques o allotjaments. A més, es compta amb la presència de professionals del Consell Interuniversitari de Catalunya, del departament d’Ensenyament, de l’Agència Catalana de Joventut i del departament d’Empresa i Ocupació.

Seguim parlant d’Educació. Aquest dimecres 6 de març comencen les preinscripcions escolars. Des de la regidoria d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls s’ha donat a conèixer que des d’avui al 20 de març s’atendran les preinscripcions d’Educació infantil i primària i del 8 al 20 de març les de Secundària.

Per fer-ne la tramitació s’ha de consultar la pàgina web del Gencat i aportar tota la documentació requerida. Finalment les persones que tinguin dubtes es poden adreçar a l’Oficina Municipal d’Escolarització al carrer Major, 12.

Valls celebrarà aquest diumenge 10 de març la gran Escudellada Popular amb motiu de l’agermanament amb Andorra la Vella. L’activitat forma part dels actes d’intercanvis de tradicions que les dues poblacions mantenen des de 1967.

La festa gastronòmica tindrà lloc, a partir de la una del migdia, al Pati, on hi haurà zona de degustació i ambientació musical. L’elaboració de l’escudella anirà a càrrec de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

Els tiquets per a l’escudellada, al preu de set euros, es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme, ubicada al carrer de la Cort número 3, o el mateix dia 10 de març a partir de les 12 hores a la mateixa plaça del Pati. La compra del tiquet inclou la degustació d’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu de l’agermanament, una cullera de fusta, pa i vi.

I en esports, fem un cop als resultats dels equips de futbol de casa nostra que competeixen al grup 17 de 3a Catalana.

D’aquest passat cap de setmana destaquem l’empat a 1 de l’Atlètic de Valls al camp de l’Escola de Sant Pere i Sant Pau i la golejada a casa per 2 a 5 de la Unió Esportiva Valls davant del Montblanc.

Al final d’aquesta jornada, l’Atlètic es troba en quarta posició amb 36 punts, mentre que el filial de la UE Valls cau a l’antepenúltima plaça i només un punt de la zona de descens.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT