Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 7 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que 17 persones han estat detingudes aquest dimecres, 9 de les quals a Catalunya, en una operació policial conjunta dels Mossos d’Esquadra, Europol, Policia Nacional i policia portuguesa  contra el blanqueig de capitals procedent del tràfic de drogues.

A Catalunya s’han fet cinc escorcolls a Sant Cugat del Vallès i Valls. Des de primera hora del matí, a la capital de l’Alt Camp, n’hi hagut dos, un al passeig de l’Estació número 5 i un altre al número 2. S’han detingut tres persones, les quals se’n desconeix la identitat.

D’altra banda, s’han fet entrades a altres punts de l’Estat espanyol com Andalusia i Madrid. Per part dels Mossos d’Esquadra hi han pres part uns 150 agents, entre investigadors, ARRO i seguretat ciutadana.

De les 9 detencions que s’han practicat a Catalunya, dues són dones i la resta homes.

Seguim amb successos. La matinada de dimecres uns veïns de la urbanització del Mas d’En Parers d’Aiguamúrcia han quedat ferits en un assalt amb violència. Segons ha avançat ElCaso.com els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de matinada quan uns desconeguts haurien entrat amb força a la llar d’una parella i han acabat atacant-la amb violència amb incisions i talls a les mans. Els fets, haurien passat prop de la una de la matinada.

L’home i la dona s’haurien traslladat en estat greu a l’hospital i la investigació ha estat assumida per la Unitat d’Investigació de la comissaria de Valls. Ara s’investiguen les causes del fets, que podria acabat en mans de la DIC de la regió de Tarragona, per tal d’esclarir la situació.

En l’àmbit de Medi Ambient, deixem constància que l’Ajuntament de Valls ha donat inici aquest mes de març a una campanya de reposició de l’arbrat municipal.

La iniciativa vol conscienciar sobre la necessitat de mantenir, o fins i tot incrementar, les zones verdes dins l’espai urbà en un context d’escalfament global i sequera.

Temps per a la cultura. Valls acull novament el camp d’aprenentatge Pau Casals amb una cantata contra el canvi climàtic.

S’han programat dos concerts per diumenge 7 d’abril, a les 12 i a les 18 hores, al Centre Cultural Municipal. L’espectacle musical “La veu de la Terra” anirà a càrrec dels infants de primària de diverses escoles de la demarcació.

I en esports, quinze anys després, l’Escola Valls Futbol Alt Camp pretén recuperar el futbol femení. Des de fa unes setmanes, l’entitat treballa en un projecte adreçat a noies de 4 a 16 anys.

Els objectius  són comptar a partir de la temporada 2024-2025 amb un amateur i un parell d’equips de Futbol-7. Fins al moment, les jugadores interessades ja s’exerciten a la gespa de l’estadi del Vilar els dilluns i els dijous de 17.30 a 18.30 hores en un període de portes obertes.

La direcció tècnica d’aquesta nova aventura de futbol femení a la capital de l’Alt Camp s’ha encarregat a Georgina Morales.

El futbol femení és un pas més de creixement de l’Escola Valls Futbol després que fa uns mesos s’anunciés la posada en marxa d’un equip Genuine.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT