Aquest cap de setmana, els equips masculí i femení del CB Valls afrontaran els seus respectius partits amb l’objectiu de trencar la ratxa de derrotes que arrosseguen i tornar al camí de la victòria.

PUBLICITAT

A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó cercarà la victòria a la pista del CB Martorell, després de perdre els seus tres últims partits de lliga. Els vallencs hauran de guanyar si volen mantenir la tercera posició, amenaçada per un CB Igualada que és tan sols a una victòria dels de Víctor Neila. El partit es jugarà diumenge a les 18.15 hores

Per la seva banda, el femení de Copa Catalunya, el CB Valls DIC, que no coneix la victòria des del passat 27 de gener, rebrà aquest cap de setmana un dels millors equips de la categoria, el CB Lloret, segon a la classificació. Les vallenques, que en aquest moment són penúltimes i es troben a la zona de descens directe, intentaran donar la campanada davant de la seva afició. El partit contra el CB Lloret es jugarà dissabte al Joana Ballart a les 18 hores.

PUBLICITAT