A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó s’ha imposat aquest passat diumenge al CB Martorell per 73-95. Els vallencs s’han sobreposat a les adversitats en un partit que podria haver estat un viacrucis, per culpa del gran nombre de baixes per lesió, i també amb alguns jugadors que es reincorporaven a l’equip per pura necessitat i sense estar encara al cent per cent.

PUBLICITAT

Però, després de les últimes derrotes, l’equip s’ha conjurat per tirar el partit endavant i a fe de déu que ho ha aconseguit. Els de Valls han fet un treball coral extraordinari, tot i que cal destacar la feina a sota de la cistella de l’Òscar Ngomo, que ha recollit 15 rebots i ha estat autor de 19 punts. Menció a banda mereix un estratosfèric Oriol Besora amb els seus 32 punts, la meitat des de la línia de triple.

Amb aquesta treballada i contundent victòria el CB Valls es manté en la tercera posició, mentre espera dissabte vinent al Joana Ballart la visita del CB Octavus de Saragossa, que en aquest moment ocupa la penúltima posició.

PUBLICITAT