Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 11 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la plaça del Pati de Valls ha acollit aquest diumenge la Gran Escudellada Popular que ha anat a càrrec de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

Durant l’acte, que forma part de la commemoració de l’agermanament entre Valls i Andorra la Vella, s’han servit 600 racions.

Els cuiners han estat visitats per l’alcaldessa, Dolors Farré, el cònsol major, Sergi González, el regidor de Turisme, Joan Ibarra, entre d’altres regidors i regidores d’ambdós ajuntaments.

Ens fem ressò ara de la festa del 2n aniversari de la Comunalitat de Valls que es va celebrar aquest passat dissabte. Es tracta d’un programa que neix de la unió de sis entitats locals, entre les quals hi ha la Cooperativa d’Habitatges La Titaranya, l’Associació del Barri Antic, l’Associació Egueiro, Vallsgenera, Eixam Arquitectes i el Casal Popular La Turba.

Actualment, la Comunalitat de Valls compta amb el suport de 25 entitats del municipi en la seva assemblea.

Al llarg d’aquests dos anys, la Comunalitat de Valls, ha atès un total de 2.000 persones, ha propiciat la creació de dues entitats, s’han inserit un total de 30 persones i s’han acompanyat un total de 12 projectes.

Temps per als esports. A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó s’ha imposat aquest passat diumenge al CB Martorell per 73-95. Els vallencs s’han sobreposat a les adversitats en un partit que podria haver estat un viacrucis, per culpa del gran nombre de baixes per lesió, i també amb alguns jugadors que es reincorporaven a l’equip per pura necessitat i sense estar encara al cent per cent.

Però, després de les últimes derrotes, l’equip s’ha conjurat per tirar el partit endavant i a fe de déu que ho ha aconseguit. Els de Valls han fet un treball coral extraordinari, tot i que cal destacar la feina a sota de la cistella de l’Òscar Ngomo, que ha recollit 15 rebots i ha estat autor de 19 punts. Menció a banda mereix un estratosfèric Oriol Besora amb els seus 32 punts, la meitat des de la línia de triple.

Amb aquesta treballada i contundent victòria el CB Valls es manté en la tercera posició, mentre espera dissabte vinent al Joana Ballart la visita del CB Octavus de Saragossa, que en aquest moment ocupa la penúltima posició.

I en futbol, la Unió Esportiva Valls acumula nou partits sense guanyar a la Lliga Elit. Tot i això, ha trencat amb la mala ratxa de dues derrotes consecutives després d’empatar dissabte al camp del Vic.

Els blancs-i-vermells van saber imposar-se a les condicions meteorològiques adverses i van tornar a casa amb un punt. Joel Coch es va avançar amb un cop de cap després de la sortida d’un córner en el temps afegit de la primera meitat. A cinc minuts pel final, els locals van igualar el marcador amb una diana de Gaitan.

Després d’aquest empat, els homes de Manel Cazorla es troben novens a la classificació amb 27 punts, a dos de la zona de promoció d’ascens a 3a RFEF i a quatre del descens.

Els de l’Alt Camp rebran aquest diumenge, a les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, el Can Vidalet, equip que té els mateixos punts i que lluita per situar-se a la part alta de la taula.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT