El passat diumenge 9 de març, el Grup del Teatre Principal de Valls va celebrar la seva Assemblea General Ordinària . Hi tenien dret a participar els 130 socis que té l’entitat.

PUBLICITAT

En el transcurs de l’assemblea es va fer un resum de tota l’activitat de l’entitat al curs passat i es va aprovar l’estat de comptes del 2023. També es va presentar el pressupost anual per a l’activitat del present any 2024 amb un seguit de noves propostes. Per altra banda, es van donar a conèixer les altes de nous socis a l’entitat.


Un dels moments a destacar va ser la presentació dels actes i activitats referents a la celebració dels 25 anys del retorn dels Pastorets al Teatre Principal que van captivar a tots els socis presents, i que aviat es faran públics.

Els membres del GTP es preparen per rebre, la setmana entrant, els alumnes de 4rt de primària de les escoles de Valls al Teatre, en la seva visita teatralitzada: Les Bambolines del Teatre Principal, on descobriran les entranyes i secrets més amagats del coliseu vallenc. També estan fent els preparatius de l’Scape Room 2024 que representaran el 3, 4 i 5 de maig.

PUBLICITAT