Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 13 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dissabte 16 de març cap butaca buida a The Party. A Valls ens sumem a aquesta campanya que vol omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya per convertir-nos en la capital mundial de les arts escèniques! I què millor que fer-ho veient l’aclamada obra basada en la pel·lícula de Sally Potter. La representació tindrà lloc, a les 20 hores, al Centre Cultural Municipal.

Adaptada i dirigida per Sergi Belbel i amb un repartiment de luxe, a ‘The party’, Janet ha organitzat una petita festa per celebrar el seu nomenament com a Ministra de Sanitat britànica. A l’esdeveniment hi assisteixen la seva amiga April i el seu marit alemany, que s’autodefineix com a remeier espiritual; la professora Martha amb la seva parella, Jinny, un xef de renom, i una companya de feina, Marianne, amb el seu marit, el banquer Tom.

El que comença sent una celebració amistosa, acaba de la manera més inesperada a mesura que els convidats revelen notícies sorprenents.

Més cultura. L’acordionista Marta Cubas actuarà aquest dijous, a les 20 hores, al Teatre Principal, en el marc de la temporada dels Amics de la Música de Valls.

El concert és una invitació per embarcar-se en un viatge que comença a Nàpols, al voltant de l’any 1700, i finalitza a la Nova York del segle XXI. Una proposta que permetrà conèixer els canvis en les tècniques compositives que es van donar entre la música barroca i la contemporània.

Temps per als esports. Aquest dimarts s’ha fet el lliurament simbòlic de la recaptació obtinguda en la 15ena Caminada Popular 2024 i la col·laboració de l’empresa Essity a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Els diners recaptats es dedicaran al programa d’estudi de les malalties minoritàries, que és on tracten a la Carlota Aguilar Altès. La recaptació final ha estat de 2.675 €.

El Patronat Municipal d’Esports les gràcies a tothom que hi ha col·laborat. La Caminada Popular 2025 també serà solidària i es dedicarà a la mateixa causa.

I fem un cop d’ull als resultats dels equips de futbol de casa nostra al grup 17 de 3a Catalana.

L’Atlètic de Valls no va passar de l’empat a casa davant el Sant Jaume dels Domenys, mentre que el filial de la Unió Esportiva Valls va caure golejat per 4 a 1 al camp del Roda de Berà.

Després d’aquesta jornada, l’Atlètic és sisè classificat amb 37 punts i la UE Valls B cau a la darrera posició amb 16 punts.

De cara aquest cap de setmana, l’Atlètic de Valls visitarà diumenge, a les 17 hores, el Vallmoll, tercer classificat amb 41 punts. D’altra banda, la UE Valls B rebrà dissabte, a les 18.15 hores, a l’estadi del Vilar, el Torredembarra, segon classificat amb 43 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT