L’Ajuntament de Valls ha presentat un pressupost expansiu que creix un 4,4% respecte l’any passat. L’equip de govern de Junts i ERC aposta pel reforç als serveis de les persones i una previsió de més de 8 milions d’euros en el capítol d’inversions.

PUBLICITAT

Durant la roda de premsa de presentació dels nous comptes, que s’aprovaran en un ple encara amb data per determinar, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha exposat els cinc pilars bàsics que han seguit per a la seva confecció.

El global de serveis d’Acció Social i Comunitària, Educació, Acció Cívica, Joventut, Igualtat i Feminismes supera per primer cop els 4,2 milions d’euros.

L’Institut de Desenvolupament de Vallsgenera augmenta el seu pressupost un 22,3% per reforçar les polítiques actives de formació, ocupació i suport a empreses i emprenedoria.

El consistori vallenc anuncia que incorporarà del romanent pressupostari 100.000 euros extres en suport al comerç enguany, un augment que es mantindrà en els propers exercicis.

El Centre Històric concentra el 46% de les inversions i té com a principal actuació la rehabilitació de l’edifici de Ca Padró com a futura seu de l’Escola de Música.

D’altra banda, s’invertiran 443.000 euros al Polígon Industrial i destaquen també actuacions en sostenibilitat com la modernització de la depuradora, la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics, càmeres per regular la futura zona de baixes emissions o plaques solars en edificis municipals.

PUBLICITAT