Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 15 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Museu Casteller de Catalunya estrena per Setmana Santa la nova visita guiada teatralitzada com a nou atractiu públic familiar.

La proposta amb el títol «Descobreix el món casteller d’en Joanet» estarà adreçada molt especialment al públic familiar. En concret, amb aquesta nova activitat guiada els assistents tindran l’oportunitat de fer un recorregut singular per la història dels castells i fer-ho amb un protagonista ben especial, en Joanet, un divertit casteller dels d’abans.

La nova visita teatralitzada s’estrena ara per Setmana Santa i s’incorpora al programa d’activitats permanents del Museu Casteller a partir del proper 28 de març.  La visita es podrà reservar a través del portal web del Museu Casteller, durarà 1 hora aproximadament i el seu preu serà de 3,30 euros més la visita (entrada gratuïta a nens de 0 a 11 anys, i tarifa súper reduïda de 4,40 a joves de 12 a 17 anys)

Primera sortida del curs 2024 per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Ho farà aquest diumenge, a partir de dos quarts d’una del migdia, a la festa major d’hivern de Picamoixons en honor a Sant Josep.

El plantejament dels de la camisa rosada per aquesta actuació serà de castells de 7 pisos. Serà l’inici de la segona temporada amb Manel Urbano com a cap de colla i Xavi Pons com a president.

Tanmateix, aquest divendres, a la nit, els del Portal Nou tenen l’assaig general habitual.

Temps per als esports. A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó rebrà aquest dissabte a les 18 hores, al pavelló Joana Ballart, la vista del CB Octavus de Saragossa que, en aquest moment, ocupa la penúltima plaça a la taula. Els vallencs ho faran amb la moral ben alta, després del bon partit disputat la jornada passada en el qual van guanyar de manera clara i contundent al CB Martorell per 73-95. 

Per la seva banda, a Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC visitarà la pista del cuer, el Força Lleida. Les vallenques, penúltimes a la taula, venen de fer un gran partit contra el CBU Lloret, un dels millors equips de la competició i al qual van estar a punt de guanyar al Joana Ballart. El matx es disputarà diumenge a les 12.45 hores al pavelló municipal Agnès Gregori de Lleida.

I a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls té aquest diumenge, a les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, partit davant del Can Vidalet, rival directe que lluita per una plaça a promoció d’ascens a 3a RFEF.

Els blancs-i-vermells, que fa nou partits que no guanyen, volen regalar un triomf a l’afició i, a poc a poc, recuperar l’embranzida de principi de temporada.

El matx entre la UE Valls i el Can Vidalet es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i que passin un bon cap de setmana. Ens retrobem dilluns.

PUBLICITAT