Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 19 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya  va validar aquest dissabte  el relleu de la Junta directiva que liderarà l’entitat durant els tres anys vinents. Així, el càrrec passa del president sortint Rubén Gaón, dels Nens del Vendrell, al president entrant, Carles Cortés de la Colla Joves Xiquets de Valls.

La junta sortint va destacar  la feina feta durant aquests tres anys, assolint els objectius proposats inicialment que se centraven en l’aposta en comunicació, la proximitat a les colles i el sanejament econòmic de l’entitat. Per la seva banda, la nova junta es presenta com una junta continuista en la qual segueixen sis de les colles de la candidatura. El projecte de la Junta entrant pretén així continuar amb la feina feta per l’equip anterior i continuar donant servei al conjunt del mes del centenar de colles que conformen l’entitat. Els reptes que vol encarar el nou equip és el de visibilitzar encara més els valors del món casteller al conjunt de la societat i seguir a l’avantguarda dels canvis socials que afecten la societat, amb especial èmfasi en la tasca duta a terme per la Comissió Equitat.

L’assemblea va comptar amb la participació de 55 colles de les 102 membres de la federació i una assistència d’unes 150 persones.

No deixem el món casteller perquè Valls presenta aquest dimarts Enxaneta 360, la nova experiència audiovisual del Museu Casteller. Es tracta de la primera experiència immersiva audiovisual que permetrà, amb l’ús d’ulleres de realitat virtual i imatges 3D gravades a 360 graus i en format estereoscòpic d’alta resolució, viure des de dins i en primera persona una diada castellera i sentir les sensacions, emocions i vertigen d’un casteller/a

I en esports, a Copa Catalunya, el CB Valls DIC va caure aquest dissabte a la pista del Força Lleida per 54-44. Les lleidatanes eren rivals directes de les vallenques en la lluita per evitar el descens. Ara, les de Valls ocupen l’última posició a la taula certificant, així i quan falten sis jornades, el descens a Primera Categoria Catalana.

Pel que fa al partit jugat a Lleida, hi va haver força igualtat entre els dos equips, amb diferències mínimes sobretot en els dos primers parcials. S’arribava al descans amb un ajustat 22-20 a l’electrònic. A la sortida dels vestidors, les locals  van estar més encertades, aconseguint augmentar la distància fins a imposar-se pel 54-44 definitiu.

La pròxima jornada les d’Albert del Rey, sense opcions per salvar la categoria, rebran al Joana Ballart la visita del GEIEC, que ocupa la zona mitjana de la taula i que ja no s’hi juga res. El partit es jugarà el dissabte a les 18 hores.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT