El proper dimecres 10 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, tindrà lloc la quarta edició de la Caminada a Masmolets. La proposta sorgeix del treball en xarxa del Centre d’Atenció Primària Ignasi Sarró i el Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls de l’Ajuntament, amb el suport del Grup de Treball de Salut Comunitària local.

PUBLICITAT

Aquest any el lema proposat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física conjuntament amb el Departament de Salut és «Mou-te i viu feliç».

El format de la caminada a Masmolets és de nivell mitjà/baix amb l’objectiu de potenciar que tothom qui vulgui hi pugui participar. La sortida de la caminada serà a les 9:30 hores des del CAP Ignasi Sarró, seguidament es passarà pels carrers Robert Gerhard, Balmes, Mirador, cap a la Xamora i s’agafarà el camí de la Verneda fins a Masmolets. La tornada serà a la inversa. És important dur esmorzar i aigua.

L’activitat és oberta a tothom i les inscripcions es poden formalitzar al CAP Ignasi Sarró (carrer de la Vallvera, 8) o trucant al telèfon 977 602 000. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i dissabtes de 8 a 15 hores.

Paral·lelament el Patronat Municipal d’Esports, el dia 20 d’abril, ofereix el curs d’iniciació a la marxa nòrdica i el 21 d’abril tindrà lloc la primera sortida del segon trimestre d’aquesta modalitat esportiva.

PUBLICITAT