La darrera setmana lectiva de març i coincidint amb els volts del Dia Internacional del Teatre, el Grup del Teatre Principal en col·laboració amb les regidories de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Valls, va organitzar les ja esperades “Bambolines del Teatre Principal”.

PUBLICITAT

Es tracta d’una visita teatralitzada al Teatre Principal de la ciutat on, a través de diferents personatges i escenes, els infants van descobrir la història, racons i secrets més ben guardats de l’equipament vallenc.

Així doncs, la proposta adreçada als infants de quart curs de cicle mitjà, va rebre un total d’onze grups provinents dels vuit centres d’educació primària de Valls entre els dies 19 i 21 de març.

Val a destacar que “Les Bambolines del Teatre Principal” són l’activitat més ben valorada per part dels centres educatius vallencs. Una iniciativa que utilitza el teatre com a eina pedagògica per posar en valor el coliseu vallenc en una simbiosi d’història, patrimoni i pedagogia de les arts escèniques i el fet teatral.

Des de el GTP es fa una valoració molt positiva de l’acollida que ha tingut el muntatge al llarg d’aquests, gairebé, quinze anys que fa que s’ofereix als centres escolars, i aposta per mantenir-lo any rere any per tal d’apropar als infants vallencs tot allò imprescindible per al desenvolupament d’una funció i que no sempre està a l’abast de tothom.

PUBLICITAT