Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 21 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la restauració del campanar de l‘Església de Sant Joan segueix a bon ritme. La previsió és que les obres puguin acabar-se aquest estiu.

Durant els sis mesos que duren les obres, els arquitectes i l‘empresa concessionària han pogut acabar d‘estudiar l‘estat real, mitjançant la instal·lació d‘una bastida, i s‘ha pogut arribar a tots els racons de l‘edifici. També s‘ha pogut actuar en una sèrie de problemes com el trencament de la pedra i major filtració d‘aigua a l‘interior, accelerant així l‘oxidació.

Es tracta d‘un projecte que compta amb el suport de l‘Ajuntament de Valls, Diputació de Tarragona, Arquebisbat de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, administracions que aporten 200.000 euros cadascuna.

D‘altra banda, la campanya ciutadana de micromecenatge Ara toca el campanar!” té l‘objectiu de recaptar 229.000 euros.

Més qüestions. La regidoria d’Acció Social i Comunitària instal·larà un punt d’atenció quinzenal de Serveis Socials i d’Acció Comunitària a Picamoixons.

Una professional de Treball Social atendrà totes les persones que requereixin assessorament i informació. La instauració d’aquest servei evitarà que les persones usuàries s’hagin de desplaçar i permetrà detectar necessitats des de la proximitat.

La voluntat de l’Ajuntament de Valls és fer extensiu aquest nou servei descentralitzat també a Fontscaldes, Masmolets i altres barris de Valls.

Un apunt d’Acció Cívica. Des del passat dilluns 18 de març, us podeu inscriure a les activitats que el Centre Cívic de Valls organitza durant la primavera. L’horari d’inscripcions és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores.

En l’àmbit turístic, ara que arriba la Setmana Santa és el moment ideal per descobrir Valls a través dels seus atractius turístics i gastronòmics.

Us convidem a aprofitar l’oferta especial del Museu Casteller de Catalunya, que ofereix un 2×1 per a tots els clients que degustin l’autèntica calçotada als restaurants de Valls i l’Alt Camp.

I en esports, el proper dimecres 10 d’abril s’ha convocat la quarta edició de la Caminada a Masmolets per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

L’activitat, organitzada pel Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls, dins el Grup de Salut Comunitària i el CAP Ignasi Sarró, és de nivell mitjà/baix amb l’objectiu de potenciar que tothom qui vulgui hi pugui participar.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT