Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 22 de març

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que des d’aquest dijous han començat els treballs geotècnics previs a la redacció del projecte executiu de rehabilitació de l’edifici històric de Ca Padró com a futura seu de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

L’objectiu d’aquests treballs són conèixer les característiques del terreny per poder dissenyar la fonamentació.

Cal recordar que fa més d’un any es resolia el concurs d’arquitectura per la rehabilitació de l’edifici. Els propers passos són el lliurament del projecte bàsic i a l’estiu licitar el projecte executiu. A partir de la resolució del concurs, es podran posar en marxa les obres, les quals està previst que finalitzin a finals de l’any 2026.

Canviem de qüestió. La programació dels Amics de la Música de Valls d’aquest març es tanca aquest divendres amb el concert del Pregó de Setmana Santa. Tindrà lloc a les 20 hores a l’Església de Sant Joan.

Una proposta liderada per l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls. Anirà a càrrec del Cor Vivaldi, sota la direcció d’Òscar Boada.

Actualment, integrat per 24 cantaires d’entre nou i disset anys, és una agrupació formada per l’alumnat de l’escola IPSI de Barcelona que assagen diàriament i segueixen classes de tècnica vocal individual per tal d’assolir el màxim nivell.

Temps per als esports.  Els primers equips del CB Valls, masculí i femení, afrontaran aquest dissabte els seus respectius partits sense que hi hagi ja res en joc. En el cas del masculí, a lliga EBA, el CB Òptiques Teixidó es desplaçarà fins a les Illes Balears per enfrontar-se al CB Andratx. Els vallencs miraran de certificar, com més aviat millor, la tercera plaça a la lliga. Una tercera posició que no dona accés al play-off d’ascens a LEB Plata, que jugaran el Bisbal Bàsquet i el CB Mollet.

Pel que fa al femení de Copa Catalunya, el CB Valls DIC rebrà a casa el GEIEC. Les vallenques, que ocupen l’última posició a la lliga, ja són de cara a la temporada vinent equip de Primera Catalana. No obstant això, l’equip mirarà d’oferir una victòria a l’afició del Joana Ballart, que els ha donat suport incondicional durant tot el curs. El partit es jugarà dissabte a les 18 hores.

I a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls afronta aquest dissabte, a les 18 hores, un enfrontament directe per mantenir-se en zona de promoció d’ascens a 3a RFEF.

Els de l’Alt Camp, sisens classificats amb 30 punts, reben l’Atlètic Lleida, cinquè amb 32 punts. Al partit d’anada, jugat el passat mes de novembre a l’estadi del Vilar, els blancs-i-vermells van vèncer per 1 a 0.

Com és habitual, el matx es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i ens retrobem dimarts 2 d’abril. Bona Setmana Santa!

PUBLICITAT