La regidoria de Comerç ha convocat la setzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral de Valls”, de forma conjunta amb les floristeries de la ciutat. El certamen se celebrarà a partir de l’1 de maig i les inscripcions es podran realitzar del 5 al 30 d’abril presencialment a l’Oficina de Turisme.

PUBLICITAT

El concurs celebra enguany una nova edició del certamen i en aquesta ocasió la temàtica és lliure i totes les persones que hi participin rebran 2 vals de 5 euros de descompte per gastar a les floristeries i als comerços adherits a la campanya. El concurs és obert a tot el veïnat del Centre Històric i també, a tots els comerços de la ciutat. A més, fora de concurs, també hi poden participar els centres educatius de primària de la ciutat de Valls, decorant les arcades de la plaça del Blat. 

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, el Grup de Nadal d’Artistes de Valls, professionals de les flors i del col·lectiu Creadores del 2n pis, faran la seva valoració entre l’1 i el 19 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per aquesta edició es divideixen en les categories de Balcó Verd amb un primer premi de 200 euros i un segon de 100; millor façana amb 200 euros pel primer i el segon, comerços de la ciutat amb 200 euros pel primer i 100 pel segon i el millor carrer amb 400 euros pel primer i 200 pel segon.

PUBLICITAT