Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 3 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la regidoria de Comerç endega la setzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral de Valls”, de forma conjunta amb les floristeries de la ciutat. El certamen se celebrarà a partir de l’1 de maig i les inscripcions es podran realitzar del 5 al 30 d’abril presencialment a l’Oficina de Turisme.

El concurs celebra enguany una nova edició del certamen i en aquesta ocasió la temàtica és lliure i totes les persones que hi participin rebran 2 vals de 5 euros de descompte per gastar a les floristeries i als comerços adherits a la campanya. El concurs és obert a tot el veïnat del Centre Històric i també, a tots els comerços de la ciutat. A més, fora de concurs, també hi poden participar els centres educatius de primària de la ciutat de Valls, decorant les arcades de la plaça del Blat. 

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, el Grup de Nadal d’Artistes de Valls, professionals de les flors i del col·lectiu Creadores del 2n pis, faran la seva valoració entre l’1 i el 19 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per aquesta edició es divideixen en les categories de Balcó Verd amb un primer premi de 200 euros i un segon de 100; millor façana amb 200 euros pel primer i el segon, comerços de la ciutat amb 200 euros pel primer i 100 pel segon i el millor carrer amb 400 euros pel primer i 200 pel segon.

Temps per la cultura. Des de fa setmanes el Grup del Teatre Principal treballa en una nova edició del Ball dels Vells. Al febrer, l’entitat vallenca es va desplaçar fins a Tarragona per tal de realitzar un curs de versots a càrrec d’Oriol Grau i Fermí Fernàndez.

És per això que el Grup del Teatre Principal, obre les portes de l’entitat a totes aquelles persones que sempre s’han mostrat interessades en formar part del Ball dels Vells en qualsevol de les seves tasques; fent una crida, especial, a totes aquelles persones de gènere masculí i majors d’edat que vulgui formar part del ball parlat. Es poden posar en contacte amb l’entitat a través del seu correu electrònic: gtp@grupdelteatreprincipal.cat

A l’espera de rebre més notícies, des del GTP, asseguren que l’edició d’enguany vindrà carregada de novetats i sorpreses, consolidant el Correvells com acte previ a la Festa Major i el Ball parlat com a eix vertebrador de l’edició d’enguany.

I en esports, Daniel Cuenca, jugador del Club Escacs Valls de només 8 anys, va quedar Sots-campió de Catalunya d’escacs en la categoria sub-8. Des de que va entrar al club amb només 5 anys, i amb les classes que li ha donat el seu mestre, Francesc Blasco, ha anat aconseguint victòries fins a ser el número 1 del rànquing en la seva categoria.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT