Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 4 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls organitza el proper dissabte 13 d’abril la sisena edició de la Favatada Popular on els assistents podran gaudir d’una bona ració de faves elaborada per l’Associació de Restauradors de Valls.

Enguany l’esdeveniment comptarà amb la promoció conjunta amb els paradistes del Mercat de la Fruita i la Verdura i la col·laboració de l’Associació Egueiro. L’organització calcula que es repartiran 1.000 racions, xifra de l’any passat.

Els tiquets ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme a un preu de 5 euros el plat degustació i 2 euros opcionals pel plat de ceràmica.

Aquesta edició comptarà com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura quilòmetre zero amb l’objectiu de fomentar el Mercat de la Fruita i la Verdura. Per participar-hi s’acceptaran tiquets del mercat amb compres fetes entre el 3 i el 13 d’abril. El sorteig se celebrarà el dimecres 17 d’abril a la plaça del Blat i el lliurament de cistelles es farà dimecres 24 d’abril.

Seguim amb Comerç destacant que la Comissió Organitzadora de la Firagost 2024 ha fet públiques les bases del concurs del cartell de la propera edició, que se celebrarà a Valls els dies 6 i 7 d’agost.

El concurs és obert a totes les persones majors de 16 anys i els participants hi podran presentar tantes obres inèdites com desitgin. El termini d’admissió dels originals finalitzarà aquest divendres 5 d’abril, a les 15 hores. S’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç. S’estableix un únic premi amb una dotació econòmica de 600 euros.

El guardó serà entregat en el decurs de la 41a edició de la Nit de Premis de Valls, el dissabte 1 de juny.

Més qüestions. Del 5 d’abril al 26 de maig, Valls celebrarà per sisena vegada l’Orgull Vallenc, un conjunt d’activitats al voltant del col·lectiu LGTBIQA+, impulsades pel col·lectiu Orgull Vallenc i el Casal Popular la Turba.

La present edició té previstes un total d’onze activitats, mantenint la diversitat de formats i temàtiques, per tal d’intentar representar la diversitat de realitats del col·lectiu. A diferència d’anys anteriors, les propostes es concentraran en un mes i mig en comptes d’una única setmana.

Al llarg d’aquest període hi haurà xerrades, presentacions de llibres, degustació de cerveses LGTBI, la Vilaniu Drag i una caminada per la Ribera d’Ebre.

Acabem amb un apunt d’esports, el proper dimecres 10 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, tindrà lloc la quarta edició de la Caminada a Masmolets.

El format de la caminada a Masmolets és de nivell mitjà/baix amb l’objectiu de potenciar que tothom qui vulgui hi pugui participar. La sortida de la caminada serà a les 9:30 hores des del CAP Ignasi Sarró.

I això és tot per avui. L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT